Un numerolog celebru a tras semnalul de alarm! Mihai Voropchievici sustine ca persoanele care au o anumita grupa de sange sunt mai predispuse la divort.

Invitati in cadrul emisiunii ‘Adevaruri Ascunse’, difuzata de Antena 3, Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat cum stau oamenii cu dragostea, in functie de grupa de sange pe care o au.

„Știm că există 4 grupe de sânge. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, în funcție de grupa de sânge. Suntem dependenți de afectivitate, de dragostea partenerului.

Cei cu grupa A de sânge se numesc și armonioșii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentală este destul de mare. Are niște zone de inflamare fantastice. Sunt greu de înțeles când se îndrăgostesc. Ei așteaptă mereu ca partenerul să facă primul pas”, a spus Mihai Voropchievici. In plus, sustine ca din cauza sensibilitatii lor accentuate, cei care au grupa de sange A risca divorteze mai repede.

„Grupa B de sânge sunt toți liderii lumii. Sunt foarte buni, au orgoliul unui perdant și are impresia că doar el descoperă dragostea. Uită că impulsivitatea îl poate duce la dureri sufletești și la erori fatale. Orgoliul lor se manifestă fără opreliști. Au o personalitate încruntată. Nu le place să facă nimic superficial. Nu caută parteneri de viață neapărat frumoși, sunt mai mult pe interes. Îi interesează partea calculată. Interesul poartă fesul”, a declarat Lidia Fecioru.

„Grupa 0 e grupa oamenilor generoși pentru că se poate repartiza tuturor. Sunt și metodici. Posesorii grupei sunt oamenii care conduc la filozofie, încearcă să tempereze tumultul, cu toate că ei sunt în firea lor niște tumultuoși. Ei trăiesc momentul, sunt tipii solarieni, au carismă în primul rând. Relațiile lor se bazează pe sentimente și nu pe raționamente”, a completat Mihai Voropchievici.