Un nou scandal zguduie Casa Regală. Prințul Andrew, cunoscut în Regatul Marii Britanii sub porecla „Randy Andy”, a călcat din nou pe bec și a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor internaționale.

Se pare că în urmă cu 20 de ani, Prințul Andrew o curta pe Caprice Bourret, un top model care a apărut recent în reality show-ul “Dancing on Ice”.

Deși între cei doi nu s-a legat o idilă, și asta pentru că modelul nu îl plăcea pe Andrew, aceasta a fost invitată la cină la Palatul Buckingham, susțin prietenii femeii. 

„A invitat-o la Palatul Buckingham de două ori și o dată s-a așezat pe tronul Reginei”, a declarat o sursă a modelului pentru The Sun.

Un nou scandal zguduie Casa Regală.  Prințul Harry era gelos pe relația celor doi

Citește și: Dezastru pentru Kate si William! Meghan si Harry au luat decizia. Cosmar pentru Casa Regala!

Deși pare greu de crezut, apropierea dintre Andrew și Caprice Bourret l-a făcut gelos pe Prințul Harry: „Caprice nu i-a mai răspuns la telefon. Prințul Andrew a fost întotdeauna un gentleman, dar pur și simplu, nu îl plăcea și s-a enervat foarte tare când un ziar a făcut o legătură între cei doi – nu era genul ei și îl găsea destul de insipid”, a mai confirmat aceeași sursă.

O persoană din anturajul regal a declarat că ar fi de necrezut ca acesta să le arate prietenilor lui Palatul Buckingham: „E destul de ciudat să faci asta, pentru că Regina ar putea da peste ei în orice moment”, citează elle.ro. 

Până în acest moment, niciun membru al Familiei Regale nu a comentat aceste acuzații.