Un nou scandal și ACUZAȚII GRAVE în familia Prigoană. Silviu Prigoană: „Să te întorci acasă! Ai luat 400.000 de euro fără să mergi la muncă nici măcar o zi”

Un nou scandal și ACUZAȚII GRAVE în familia Prigoană. Silviu Prigoană: „Să te întorci acasă! Ai luat 400.000 de euro fără să mergi la muncă nici măcar o zi”
Un nou scandal și ACUZAȚII GRAVE în familia Prigoană. Silviu Prigoană: "Să te întorci acasă! Ai luat 400.000 de euro fără să mergi la muncă nici măcar o zi"

Între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu a izbucnit un nou scandal. Între cei doi soți, care s-au împăcat fără a se recăsători, sunt neînțelegeri din cauza unui proces pe care Adriana l-a intentat familiei Prigoană, mai exact fiului cel mare al lui Silviu Prigoană, după ce acesta a concediat-o.

„Ai şofer, ai bonă, ai maşină spălată. Adriana nu a mai venit acasă de 2 zile. Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de 2 zile. Îmi pare rău pentru ea, avem probleme mari. Am o rugăminte: te întorci acasă şi nu mai dai interviu, nu mai stai prin emisiuni cu Mara Bănică. Nu, ea e vedetă. Păi să plătească alţii datoriile ei, dracu’, taxele. Dacă m-a iubit şi a făcut copii cu mine, să vină acasă să îi crească, nu să facă audienţe. Ratingul emisiunii tale va fi zero. Eu am făcut-o doamnă, am luat-o lângă mine şi îmi denigrează fiul. A luat 400.000 de euro fără să meargă la muncă nici măcar o zi timp de 8 ani. Salariul ei eu l-am plătit. O mănâncă limba, a aburit-o avocatul ei statut în naftalină. Cum îi vorbesc eu? Denigrează firma care a făcut-o doamna. Să se mute la fostul soţ sau la Mihai dacă e aşa (…) Nu si-a mai vazut copiii de 2 zile. Sa se mute la Mihai, eu am facut-o doamna”, a declarat, aseară, Silviu Prigoană, la emisiunea „Un show păcătos”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X