Un nou scandal in showbiz! Serban Huidu o desfiinteaza pe Irina Rimes: „Gata, ce e mult strica.”

Un nou scandal in showbiz! Serban Huidu o desfiinteaza pe Irina Rimes: „Gata, ce e mult strica.”
Un nou scandal in showbiz! Serban Huidu o desfiinteaza pe Irina Rimes: "Gata, ce e mult strica."

Serban Huidu a iscat un nou scandal in lumea mondena! Recent, prezentatorul TV a avut o reactie neasteptata la adresa artistilor de peste Prut, ale caror melodii sunt in momentul de fata pe val.

Serban Huidu a transmis un mesaj dur pe pagia sa de socializare, ba chiar a lovit si in Irina Rimes.

Prezentatorul TV spune că versurile melodiilor acestor artiști sunt de neînțeles, iar radiourile pun prea mult preț pe ei, informează cezicelumea.ro.

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ‘înțelepți’ di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.

Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carlas Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, este mesajul lui Serban Huidu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X