Un nou SCANDAL în SHOWBIZ?! Alexandru Arşinel răspunde ATACURILOR pe care le-a primit din partea lui Mihai Bendeac: „Dacă îi face lui plăcere treaba asta…”

Un nou SCANDAL în SHOWBIZ?! Alexandru Arşinel răspunde ATACURILOR pe care le-a primit din partea lui Mihai Bendeac: „Dacă îi face lui plăcere treaba asta…”
Un nou SCANDAL în SHOWBIZ?! Alexandru Arşinel răspunde ATACURILOR pe care le-a primit din partea lui Mihai Bendeac: "Dacă îi face lui plăcere treaba asta..."

Alexandru Arșinel  a luat decizia sa reacționeze, în sfârșit, in scandalul cu cel mai vocal critic al său, Mihai Bendeac, cel care, nu de puțin ori, a avut cuvinte dure la adresa marelui actor.           

În cadrul unui interviu acordat publicației Dcnews.ro, Alexandru Arșinel a avut o reacție nebănuită  la adresa lui Mihai Bendeac, in ciuda criticilor primite din partea acestuia de-a lungul timpului.

Alexandru Arșinel a declarat că actorul are șanse foarte mari să ajungă o mare vedetă de divertisment în noua generaţie.

Mă credeți că eu nu-l cunosc personal? Mă credeți că n-am vorbit niciodată cu dânsul? În afara faptului că mi-a trimis niște semnale la un moment… Eu uitându-mă și chiar apreciindu-l ca actor. Îmi place foarte mult și cu timpul, găsindu-și poate un echilibru mai mare, poate vârsta, va deveni una dintre marile vedete ale divertismentului românesc”, a declarat Alexandru Arșinel.

Făcând referire la atacurile primite, Arșinel a declarat: „Acum, în ultimul timp, s-a mai potolit. Dacă îi face lui plăcere treaba asta…”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X