evzmonden.ro Web analytics

Un nou cuplu? Zvonuri despre o relaţie între Smiley și Simona Halep

Un nou cuplu? Zvonuri despre o relaţie între Smiley și Simona Halep
Un nou cuplu? Zvonuri despre o relaţie între Smiley și Simona Halep
Autor:

Simona Halep şi  Smiley par să formeze un cuplu. Recent, cei doi s-au întalnit la Indianapolis, iar, acum, ambii sunt la Miami, iar zvonurile ca s-ar infiripa ceva între ei încep să prindă contur.

Întâmplător sau nu, Smiley s-a dus în Miami, Simona Halep e și ea tot acolo! Zvonurile că formează un cuplu primesc tot mai multe confirmări! Tenismena joacă în aceste zile în orașul american, în timp ce cântărețul participă la premiile muzicale de acolo.

Drumurile Simonei Halep și ale carismaticului Smiley par a duce în aceleași locuri în ultima vreme! În urma cu o săptămână, cei doi s-au întâlnit la Indianapolis, iar acum, ambii sunt în Miami, astfel că zvonurile că s-ar înfiripa ceva între ei încep să prindă contur, anunţă Wowbiz.

După ce au declarat public că se simpatizează, Simona Halep și Smiley au ajuns să se vadă tocmai în… America.

Artistul a fost  la meciul pe care Simona l-a avut săptămana trecută cu Ekaterina Makarova, la Turneul de la Indianapolis, pentru ca la final să se pozeze alături de ea.

Aşa au apărut primele zvonuri că între artist și Halep ar putea exista o relație, însa ei nu au comentat nimic.

„Artistul se află în America de ceva vreme. În aceste zile este invitat la Miami Music Week, unde va fi chiar în mijlocul starurilor din muzica internațională. Este posibil să mearga și la o partidă a Simonei Halep, însă nu și-a anunțat, deocamdată, prezența la arenă, poate și pentru a evita bârfele care circulă pe seama lui și a sportivei de o bună bucată de timp”, a spus un apropriat al artistului.

Simona 1

Sursa foto: wowbiz.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X