evzmonden.ro Web analytics

Un mesaj in care se vor regasi multi! Mirabela Dauer, DEZVALUIRI FABULOASE despre cel mai mare DEFECT al sau: “Lume multă, oameni puțini…”

Un mesaj in care se vor regasi multi! Mirabela Dauer, DEZVALUIRI FABULOASE despre cel mai mare DEFECT al sau: “Lume multă, oameni puțini…”
Un mesaj in care se vor regasi multi! Mirabela Dauer, DEZVALUIRI FABULOASE despre cel mai mare DEFECT al sau: "Lume multă, oameni puțini..."

Toată viața a avut un singur „defect” și anume, a crezut în oameni. De multe ori a fost fericită dar a avut și multe momente de dezamăgire, de frustrare, de indignare.    

De asemenea, artista a recunoscut că beneficiile pe care aceștia le urmăreau în majoritatea cazurilor erau de imagine, potrivit b1.ro

Cred că m-am învăţat minte…Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, ”oameni”. Bine, nu mai zic ”oameni”pentru că…Lume multă, oameni puțini. Pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani… Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (..) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei”, a declarat Mirabela Dauer.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X