Un mecanic auto a primit Golden Buzz.  Florin Calinescu a fost impresionat de vocea sa si l-a trimis direct in semifinalele concursului Românii au talent.
Radu Pălăniță are 44 de ani, este mecanic auto si locuiește in București. Acesta a interpretat un șlagăr din repertoriul lui Tom Jones.

”Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant, in urma cu 4 ani si jumatate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea” a declarat concurentul.

Citește și: A luat Golden Buzz la Românii au Talent! Dar cine este Daria Călugăru

”Eu asta apreciez la aceasta emisiune. Faptul ca oameni fara niciun semn al destinului descopera ceva si vin aici, Si au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasa. Acum este un mecanic. Maine puteti fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau sa te responsabilizez” a spus Florin Calinescu inainte de a apasa Golden Buzz.

Radu Pălăniță a participat si la ”Vocea României” in 2019 dar nu a avut acelasi succes. Niciunul dintre jurati nu l-a ales in echipa sa, dar aceasta experienta l-a motivat sa isi continue drumul. Nu a renuntat la pasiunea sa si acum a demonstrat ca este un invingator.