Unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre a postat un mesaj de un dramatism fără seamăn pe propria pagină de socializare.

Florin Zamfirescu se referă la cazul cumplit din Caracal, în jurul căruia se țese practic un imens șuvoi de informații din care nimeni nu mai înțelege nimic.

În fapt, artistul scoate în evidență faptul că se construiește o adevărată ”barieră către adevăr”.

Ba mai mult decât atât, în opinia autorului rândurilor care urmează există persoane care vor să ascundă adevărul.

Spre ce ne îndreptăm? Pare a fi concluzia acestui mesaj, în condițiile în care Florin Zamfirescu arată că ”Suntem prinși in capcana părăsirii adevărului, a cinstei, a cuvântului dat, a iubirii și a încrederii, adică a lui Dumnezeu…”.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Dar iată în continuare cuvintele sale, în integralitatea lor.

”Atențiune: la Caracal avem o bariera către adevăr! Sunt persoane oficiale care acționează pentru ascunderea adevărului. Și nu sunt putine.

Vedem cum toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați.

Cazul Condrea ne-a arătat același lucru. Trăim vremuri incredibile in care Minciuna se recomandă a fi singura realitate, adevărul este infracțiune, iar noi toți ori carne de tun, ori marionete…

Se procedează înspre naucirea minților noastre, amorțite de promisiuni, de reclame, de iluzia fericirii asigurate.

Suntem prinși in capcana părăsirii adevărului, a cinstei, a cuvântului dat, a iubirii și a încrederii, adică a lui Dumnezeu…

Suntem “vai de capul nostru”!”, conchide marele actor.