Un jurnalist celebru, atac la actuala guvernare. Celebrul analist politic, Ion Cristoiu a afirmat recent că premierul desemnat al României Florin Cîțu nu este pregătit să ocupe această funcție importantă din stat. În același contest, jurnalistul a comentat, amuzat, și relația dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu.

”Fiecare laudă adusă domnului Cîțu îi mai îmbolnăvește un pic ficatul lui Ludovic Orban” este de părere Ion Cristoiu, potrivit Mediafax.

Analistul a mai adăugat: ”Are o foarte mare problemă, deci dacă vreți să-i faceți în ciudă domnului Orban să scrieți pe Facebook că Cîțu este foarte mare. El pe asta a pariat, că nu va fi”.

Citește și: Ce spune Orban despre demisie. Răsturnare de situație

Ion Cristoiu spune că prezența lui Florin Cîțu a fost catastrofală în momentul când a fost desemnat premier.

”A fost catastrofal, am văzut când a intervenit, nici nu putea să citească. Am zis că e emoționat. Domnul Cîțu are în fața lui un moment de cumpănă. Sau se face de râs total, total, total și pică, nu numai că pică dar se face de râs în perioada asta, când vom auzi Cîțu vom începe să râdem fără să ne gâdile nimeni, sau ne dovedește în zilele următoare că e o stea și noi toți să zicem “băi, ia uite, Cîțu ăsta, nu mă așteptam să fie așa de bun”.

„Dar atunci domnul Orban chiar se îmbolnăvește de ficat definitiv. Vom vedea. Oricum, în această perioadă, domnul Cîțu va fi vedetă și domnul Orban va sta pe undeva pe acolo prin spatele lui”, a încheiat jurnalistul.