evzmonden.ro Web analytics

Un JURNALIST CELEBRU a vorbit despre SOCUL care i-a marcat VIATA: „M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii!”

Un JURNALIST CELEBRU a vorbit despre SOCUL care i-a marcat VIATA: „M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii!”
Un JURNALIST CELEBRU a vorbit despre SOCUL care i-a marcat VIATA: "M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii!"

Un JURNALIST CELEBRU a vorbit despre SOCUL care i-a marcat VIATA: „M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii!”

Mircea N. Stoian, caci despre el este vorba, pare sa fie lipsit de noroc in dragoste! Ultima relatie a jurnalistului s-a terminat in momentul in care acesta a descoperit cu stupoare ca partenera sa de viata il insela.

Lumea lui Stoian a fost data peste cap in momentul in care a aflat ca scumpa sa iubita ii pune coarne, asa ca s-a hotarat sa povesteasca cum s-a intamplat totul si cum a reusit sa treaca peste  aceasta situatie neplacuta, potrivit cancan.ro

De patru luni totul s-a încheiat între noi! Pur şi simplu, nu am mai suportat.De un an şi jumătate mă înşela cu fostul soţ. M-a minţit în toată această perioadă că nu mai are nimic cu fostul soţ, însă mereu îl vizita sub diverse pretexte. M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii! Iar după ce am ajutat-o să se angajeze ca maseur la un spa din Bucuresti, fiindcă altceva nu ştie sa faca, situaţia între noi a ajuns într-un punct din care nu se mai putea continua.

A agăţat un client al spa-ului şi toţi prietenii mei făceau mişto de mine să îi programez şi pe ei la „masaj”. A făcut tot posibilul ca relaţia noastră să se rupă şi să îşi găsească pe altcineva pe care sa îl folosească aşa cum m-a folosit pe mine. Mă bucur că s-a terminat totul între noi şi este mult mai bine aşa”, a declarat jurnalistul.

“Am mai avut o relație pasageră cu o fosta parteneră de viață, dar fiindcă, stiți cum e… ciorba reîncălzită nu mai este bună, nu a mers. Am rămas prieteni buni și atât. Am mai avut câteva aventuri, dar acum chiar mă simt pregătit să o iau de la capăt cu altcineva, cu o femeie potrivita pentru mine. Cred în continuare în iubire, iar pentru dragoste nu există limită de vârstă”, a conchis jurnalistul.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X