Un îndrăgit cântăreț de muzică populară are PROBLEME DE SĂNĂTATE. Artistul a trecut prin momente EXTREM de NEPLĂCUTE

Un îndrăgit cântăreț de muzică populară are PROBLEME DE SĂNĂTATE.  Artistul a trecut prin momente EXTREM de NEPLĂCUTE
Un îndrăgit cântăreț de muzică populară are PROBLEME DE SĂNĂTATE. Artistul a trecut prin momente EXTREM de NEPLĂCUTE
Autor:

Radu Ille, Un îndrăgit cântăreț de muzică populară, în vârsă de 48 de ani, a trecut prin momente extrem de neplăcute din cauza unor dureri la spate. Artistul a ajuns la spital, unde medicii au constatat că unul dintre rinichi nu îi mai funcționa.

“Să îl vezi pe Radu Ille cu entorsă la ambele picioare. Am urmat nişte zile de recuperare. În urmă cu ceva vreme o durere în partea dreaptă.. am zis că e ca de obicei, de oboseală. M-a ţinut aproape o săptămână. Nu puteam să mişc nici capul, nici piciorul. Era deja a cincea zi. Dimineaţă am mers la spital. Îmi amintesc cum am stat în perfuzie la camera de gardă. Ziceau că poate e fierea.

Când se uită mai bine…  zis că trebuie să mă operez. Funcţionează doar un rinichi. Am zis că e o glumă! Mie nu îmi mai funcţiona rinichiul drept de ceva vreme şi aveam o mare infecţie. Nu mai puteam să mănânc. Am purtat un stent de drenaj, am luat tratament. Şi-a dat drumul rinichiul.

M-am dus la tomograf, mi-a văzut pietricica. Mi-a scos tubul, mi-a scos piatra şi ia uite-mă. Weekendul ăsta a fost ziua mea. Cu evenimente, a trecut! Deja-s bine, sănătos!”, a spus Radu Ille în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

“Înainte de operaţie, îmi spuneau asistentele că nu sunt obişnuite cu mine aşa. Eu, care nu am grăsime deloc, am pierdut patru kilograme de masă musculară. Am avut dureri, vai, Doamne! A fost, a trecut. A doua operaţie a fost la trei săptămâni”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X