Un fotbalist celebru a recunoscut ca nu a votat niciodata! Dezvaluire controversata: „Ti-e cam indiferent cand esti fotbalist sau cand ai bani.”

Alexandru Chipciu, international roman, a reusit sa socheze pe toata lumea! Fotbalistul echipei Sparta Praga a reusit sa ii lase masca pe reporteri in momentul in care a declarat ca nu a fost niciodata la vot.

„Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă. Ești într-o altă bulă. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta.

Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată. Mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus. Cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform TV Telekom Sport.

In momentul in care a fost intrebat cum comenteaza condamnarea lui Liviu Dragnea, Chipciu a oferit un raspuns ferm: „Sincer, nu mă aşteptam, dar dacă a greşit şi e adevărat, asta e viaţa. Pentru fiecare greşeală, plăteşti la un moment dat şi trebuie să îţi asumi lucrurile astea”.