Un fost jurnalist de televiziune, explicații DE ULTIM MOMENT. Fostul jurnalist de televiziune, Rareș Bogda, actual eurodeputat PNL și lider al delegației române din PPE,  a declarat, miercuri, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, potrivit ultimelor calcule, Guvernul Ludovic Orban va trece la votul din Parlament.

Un fost jurnalist de televiziune, explicații DE ULTIM MOMENT

„Guvernul Ludovic Orban va fi învestit. Calculele arată bine. Așa cum este astăzi situația, și după acordurile semnate, va fi învestit Guvernul Ludovic Orban, ceea ce este un lucru foarte bun. Trebuie să intrăm în alegeri și în iarnă cu un Guvern nou, care, sigur, va avea de furcă cu o majoritate parlamentară instabilă pentru că va trebui să guverneze minoritar, dar fiind pricepuți, vor reuși chiar și așa”, a declarat Rareș Bogdan pentru PSnews.ro.

Citește și: Dosare de presa. Dan Capatos, interviu exploziv pentru Evenimentul Zilei

Reamintim că într-un mesaj postat recent pe Facebook, Rareș Bogdan și-a exprimat nemulțumirea față de ultima decizie a guvernanților PSD, în scandalul momentului.

Fostul moderator de la Realitatea TV este nemulțumit de decizia ministrului Transporturilor. El spune că acesta ar fi încercat să țină cât mai mult avioanele la sol, astfel încât  parlamentarii din Opoziției să nu ajungă la timp în sala de vot.

”Să ceri să rămână avioanele la sol pentru a nu ajunge parlamentarii la moțiunea de cenzură este cea mai limpede dovadă a mentalității comunistoide. Și nu cred că este un accident. Și-au făcut din minciună și incompetență utilă o profesiune de credință. Trebuie o anchetă parlamentară. Minim! Poate e și ceva penal aici”, a scris europarlamentarul pe pagina personală de Facebook.