evzmonden.ro Web analytics

Un fost coleg de liceu de-al lui Cătălin Măruţă a fost găsit mort pe o stradă din Bruxelles

Un fost coleg de liceu de-al lui Cătălin Măruţă a fost găsit mort pe o stradă din Bruxelles
Un fost coleg de liceu de-al lui Cătălin Măruţă a fost găsit mort pe o stradă din Bruxelles

Un fost coleg de liceu al lui Cătălin Măruţă a fost găsit mort pe o stradă din Belgia. Vestea a fost făcută chiar de prezentatorul emisiunii “La Măruţă” pe Instagram:”S-a dus”.

La 38 de ani, Laurenţiu Ciontescu, fiul profesorilor Dorin şi Florica Ciontescu, din Târgu Jiu, a sfarşit într-un mod suspect. Acestaa fost găsit decedat pe o stradă din Belgia. Din păcate, încă nu se cunoaşte exact cauza decesului.

În urmă cu câţiva ani, Laurenţiu Ciontescu şi Cătălin Măruţă au avut divergenţe, dar cei doi au  au trecut peste acel moment tensionant şi au continuat să aibă doar o relaţie de colegialitate. Această informaţie a fost publicată de o altă colegă a lor din liceu pe Facebook .

Laurenţiu locuia de ani buni în Belgia. Fiind deschis drumul către succes, bărbatul era traducător. Decesul neaşteptat al acestuia a fost anunţat chiar pe pagina lui de socializare de o prietenă bună a acestuia, iar cei dragi au fost înştiinţaţi pe o reţea de socializare. „Sunt o prietenă foarte apropiată a lui Laurenţiu şi am sarcina de a vă anunţa decesul său, care a survenit în dimineaţa zilei de luni, 19 octombrie. Laurenţiu a fost găsit inconştient. Serviciile de urgenţă au fost chemate, dar nu l-au putut readuce la viaţă. Foarte îngrijorată de absenţa sa şi cum nu reuşeam să-l contactez telefonic, am apelat în cursul zilei poliţia, iar în cursul serii am contactat serviciile de urgenţă a mai multor spitale. Astfel, am aflat de decesul său spre orele 23.oo, luni seara”, spune Frédérique Monet.

Laurenţiu Ciontescu va fi înmormântat într-un cimitir de lângă Bruxelles.

coleg_si_maruta

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X