„Un destin la răscruce”: Macit este pus în fata unei alegeri dificile

„Un destin la răscruce”: Macit este pus în fata unei alegeri dificile
"Un destin la răscruce": Macit este pus în fata unei alegeri dificile
Autor:

Ziua care incepuse ca un vis pentru Neriman si Macit, este pe cale sa se transforme intr-un cosmar. Pe de o parte, Macit este bulversat de cumplita veste ca tatal sau a suferit un infarct si pleaca intr-un suflet la spital, desi planuise sa isi petreaca ziua alaturi de iubita sa. Pe alta parte, Neriman este nevoita sa infrunte mustrarile tatalui sau care aflase de relatia ei cu Macit si ii interzice fetei sa isi mai vada iubitul. Tanara isi ia inima in dinti si ii marturiseste parintelui sau ca a fost ceruta in casatorie de Macit, insa barbatul, temanadu-se ca nu cumva istoria sa se repete, se opune cu vehementa relatiei lor.

In acest timp, Macit si mama sa asteapta cu nerabdare verdictul medicilor care l-au operat pe Kerim si sunt ingrijorati de felul in care va evolua starea barbatului. Tanarul se simte neputincios fata de suferinta tatalui sau si are nevoie de sprijinul mamei sale pentru a rezista incercarii dificile.
Selim si sotia sa, indemnati de Pelin, care urzeste un nou plan de razbunare impotriva lui Macit, merg la spital sa il vada pe Kerim. Profitand de situatie, cei doi o anunta pe Inci ca au demarat procedurile de cercetare impotriva sotului sau si ca singura solutie pentru salvarea acestuia este casatoria dintre Macit si Pelin.

Inci isi ia inima in dinti si ii dezvaluie fiului sau ca falimentul firmei a fost cauzat de fraudele comise de Kerim in detrimentul prietenului sau de-o viata, Selim Demirhan. Aceasta ii spune lui Macit ca singura cale de indreptare a situatiei este ca el sa se casatoreasca cu Pelin. La auzul cumplitului scenariu, Macit nu pare sa fie de acord, insa nu ii da mamei sale niciun raspuns.
Cuprins de framantari, Macit are nevoie de sprijinul si afectiunea iubitei sale si face tot posibilul sa o vada pe Neriman. Tanara reuseste sa ajunga la intalnire, in ciuda interdictiei impuse de tatal sau si ii marturiseste lui Macit ca accepta sa ii devina sotie, desi vor avea de infruntat cele mai mari obstacole – familii lor.

In ciuda promisiunilor facute lui Neriman, Macit este pe cale sa cedeze presiunilor mamei sale, care continua sa il determine sa se logodeasca cu Pelin, folosindu-se de slabiciunea tanarului pentru tatal sau…

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X