Un designer celebru a vorbit pentru prima oară de copilul său: ”Nu dormim noaptea…”

Un designer celebru a vorbit pentru prima oară de copilul său: ”Nu dormim noaptea…”
Un designer celebru a vorbit pentru prima oară de copilul său: ”Nu dormim noaptea...”
Autor:

Un designer celebru a vorbit pentru prima oară de copilul său: ”Nu dormim noaptea…”!

Andreea Dogaru, cunoscută si pentru că multe vedete autohtone îi poartă creațiile a muncit până în ultima lună de sarcină, iar la început are parte de cea mai mare bucurie: a devenit mamă pentru prima dată.

Fericirea nu se poate descrie în cuvinte pentru Andreea Dogaru. În decembrie își prezenta ultima colecție la Bucharest Fashion Week, iar pe 5 ianuarie, cu o zi înainte de Bobotează, creatoarea de modă a născut  prin vezariană un băiețel pe care îl adoră.

Citește și: Aștepți cu nerăbdare să înceapă „Românii au talent”? Uite când începe sezonul opt

Nu se poate descrie în cuvinte ce simt acum. Am născut cu medicul ardă Vlădăreanu. Sunt pacienta domniei sale de 10 ani. Dar vreau să subliniez că nu are cusur. Este un medic extraorinar. Am născut prin cezariană, dar a doua zi m-am ridicat din pat de parcă nu aveam nimic. Este fantastic. Și am avut copil de 4 kg. Îl ador. Și îl iubim. Nu dormim noaptea să îl vedem. Îl avem cu noi în cameră. Și stăm și ne uităm la el…”, spune Andreea Dogaru, care s-a externat ieri din maternitate.

Citește și: Veşti îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, Viorel Lis: ”Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simt bine”

Micuțul poartă numele Frederique Bogdan, al doilea după numele tatălui său, Bogdan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X