Un compozitor celebru, devastat dupa moartea lui Mihai Constantinescu: “Toti am sperat ca se va intample o minune, asa cum s-a intamplat si cu Gabi Cotabita.”

Mihai Constantinescu a incetat din viata dupa o lupta crancena cu diverse complicatii care l-au tinut in spital in ultimele luni. Chiar si asa, apropiatii artistului au sperat pana in ultimul moment o minune. Este si cazul compozitorului Marius Teicu, care este devastat dupa moartea bunului sau prieten.

„E un moment foarte greu, nu-mi vine să cred. Toți am sperat că se va întâmpla o minune, așa cum s-a întâmplat și cu Gabi Cotabiță. Ne știam de când eram colegi, de foarte mult timp. Am cântat împreună, el a fost solistul nostru. Ne-am dat seama de ce talent are, mergea prin toate țările, era cap de afiș. Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic. Foarte, foarte talentat. Am cântat împreună mulți ani de zile în țară și în străinătate, am fost în multe emisiuni împreună. Mie nu-mi vine să cred. Mi-e atât de greu. S-a rupt o bucată din mine, din toată tinerețea mea, toată cariera mea”, a spus Marius Teicu la Antena 3.