}

Un celebru om de radio face DEZVĂLUIRI UIMITOARE. Doctorii nu i-au dat inițial nicio șansă de supraviețuire: „E un miracol că în momentul acesta sunt aici…”

Un celebru om de radio face DEZVĂLUIRI UIMITOARE. Doctorii nu i-au dat inițial nicio șansă de supraviețuire: „E un miracol că în momentul acesta sunt aici…”
Un celebru om de radio face DEZVĂLUIRI UIMITOARE. Doctorii nu i-au dat inițial nicio șansă de supraviețuire: „E un miracol că în momentul acesta sunt aici...”
Autor:

Un celebru om de radio face DEZVĂLUIRI UIMITOARE! Daniel Buzdugan, îndrăgitul realizator de radio,  se poate considera pe bună dreptate cel mai norocos bărbat din lume. Într-o emisiune a povestit că a supraviețuit printr-un miracol deoarece mama lui l-a născut prematur, la 6 luni, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă la viață

În emisiunea „Sinteza Zilei”, Daniel Buznugan a spus că mama sa a avut o naștere complicată, una dusă la extreme și că doctorii nu i-au dat inițial nicio șansă de supraviețuire.

„E un miracol că în momentul acesta sunt aici, pentru că m-am născut la 6 luni. A fost o sarcină complicată. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei că nu există nicio șansă. Mama a luptat pentru mine, am stat câteva luni în spital și în tot ce am realizat, absolut în toate lucrurile formidabile din viața mea, l-am pus înainte pe Dumnezeu”, a spus Daniel Buzdugan, informează antena3.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X