Un celebru om de afaceri a făcut un anunț NEAȘTEPTAT: „Mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici, la Bellu”

Un celebru om de afaceri a făcut un anunț NEAȘTEPTAT: „Mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici, la Bellu”
Un celebru om de afaceri a făcut un anunț NEAȘTEPTAT: „Mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici, la Bellu"
Autor:

Un celebru om de afaceri a făcut un anunț NEAȘTEPTAT! Anul trecut, Cristian Țântăreanu a anunța că boala grea de care a suferit în trecut a recidivat. După câteva zile, controversatul om de afaceri a spus că a fost vorba doar despre o glumă și este într-o formă de zile mari.

Recent, Cristian Țânțâreanu a declarat pentru Antena Stars care este starea sa de sănătate. Cu același umor care îl caracterizează, afaceristul a mărturisit că se pregătește pentru ultimul drum din viața lui.

„Am cam băut așa, aseară, alaltăseară. Mergem înainte, doctorul a spus că dacă am grijă și nu fac abuzuri s-ar putea să prind Crăciunul. Nu mai merg la sală că sunt stresat, dar mă dus săptămâna viitoare. Am slăbit 15 kilograme și am pus la loc 9.

Soția a plecat iar de acasă, cum să rezist. Pleacă de 60 de ani, dar e femeie cu bun simț. De acasă tare aș pleca și eu, dar acum mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici la Bellu.”, a declarat Cristian Țânțăreanu, la Star Matinal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Titlurile propusse nu prezinta nici un fel de interes,ba mai mult unele sunt vechi si depasite din toate punctele de vedere. Afirmatii cum ca pastrama si sfat sunt vedete,este cea msi mare prostie posibila.. cum se poate sa apreciati niste nulitati ,numai datorita faptului ca dispun de bani,castigati …. oamenii seriosi cu preocupari si intentii benefice nu i intereseaza viata privata a acestor parveniti.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X