Un celebru om de afaceri a dat Statul in judecata! Motivul este unul nemaintalnit si demonstreaza ca nu suntem totusi lipsiti de interes atunci cand vine vorba de animale.

Este vorba despre Ştefan Mandachi, cel care a devenit celebru după ce a inaugurat demonstrativ primul metru de autostradă din Moldova. Acum, antreprenorul, un mare iubitor de animale, va da statul în judecată pentru că nu se ocupă de câinii vagabonzi. El va cere daune de 10 milioane de euro şi că, iar dacă va obţine de la stat aceşti bani, va rezolva problema maidanezilor în locul acestuia.

Dar ştii tu oare, Statule, câţi pui se nasc în trei ani din cauza nesimţirii tale?

Citește și: Atentie! Aliment INTERZIS pentru caini. Este o capcana mortala!

„Recent, am sterilizat 200 câini şi vreo 60 pisici şi am donat câteva zeci de pui, maimuţărindu-mă în poze pe Facebook. Poate că nu-i suficient. Dar ştii tu oare, Statule, câţi pui se nasc în trei ani din cauza nesimţirii tale? O femelă şi un mascul nesterelizaţi generează în trei ani 512 urmaşi. De la 200 câini pot să apară pe stradă 50.000 (cincizeci de mii, da!). 50.000 de suflete, mă. Care la rândul lor împânzesc cu alte sute de mii. Ştii ai cui sunt puii? Ai tăi, cumetre! Eşti un părinte care-şi abandonează copiii, trădătorule!”, a scris Mandachi pe Facebook.

Omul de afaceri a anunțat pe pagina sa de socializare că a achiziționat din banii săi o ambulanţă veterinară şi finanţează o campanie de sterizilare a animalelor fără stăpân, precizând însă că statul român ar trebui să fie cel care ar trebui să se implice în acest lucru.

Citeste continuarea pe AnimalZoo.