evzmonden.ro Web analytics

Un CELEBRU MANELIST a fost declarat MORT de familie! In timp ce APROPIATII ii faceau PARASTASUL, MAMA ARTISTULUI a lesinat!

Un CELEBRU MANELIST a fost declarat MORT de familie! In timp ce APROPIATII ii faceau PARASTASUL, MAMA ARTISTULUI a lesinat!
Un CELEBRU MANELIST a fost declarat MORT de familie! In timp ce APROPIATII ii faceau PARASTASUL, MAMA ARTISTULUI a lesinat!

Liviu Guta a fost declarat mort de catre apropiatii sai in urma cu aproximativ 20 de ani. Artistul a dezvaluit cum s-a ajuns la aceasta intamplare bizara, dar si cum i-au fost facute parastase, dupa ce  a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

E o poveste cu peripeţii foarte mari. Am plecat la fotbal dimineaţa şi de fapt eu plecasem în Iugoslavia. Nu i-am spus pentru că nu m-ar fi lăsat. Am împlinit 18 ani în podul vagonului. Era prin ’97. Nu se deschiseseră graniţele. În Iugoslavia am plecat normal, în Austria am fost în vagon. Mai muncisem în Iugoslavia la diferite munci gospodăreşti, era piaţa românilor. Ne lua cu tractorul şi ne ducea la muncă. Mă rog, nu eram chiar sclavi, sclavi, dar… Am plecat singur-singurel.

Am zis ori la bal, ori la cimitir, Maică-mea îmi făcuse parastasul, nu mai ştia nimic de mine. Am stat în Austria 6 luni, unde m-au prins şi m-au băgat în lagăr. Nu era puşcărie, ci erai doar închis. Intrasem fraudulos, mi-au dat cinci ani interdicţie. Era războiul cu Kosovo atunci. M-am dus să-mi cumpăr nişte plăcinte şi nişte poliţişti civili au venit şi m-au întrebat de documente. I-am minţit că sunt sârbi pentru că ei aveau voie să meargă în Austria. M-au dus la sectie şi m-au controlat, dar nu mi-au găsit paşaportul pentru că-l aveam ascuns în chiloţi.

Începusem să mănânc paşaportul pentru că aflasem că dacă nu găsesc paşaportul te lasă să emigrezi la ei. Am apucat să mănânc vreo două file. Apoi, i-am sunat şi le-am arătat paşaportul. Ţin minte că i-a dat o palmă ăluia care m-a controlat. Apoi m-au dus cu ”limuzina” în lagăr. Seara era cu musulmanii şi de la 8 încolo începeam eu ”Frate, frate”. Îi învăţam cărţi şi jucam pe zahăr, pe d-astea. Treceam strada şi un român m-a ajutat şi m-a dus să mă angajez la câini. Nu, nu m-am gândit să sun acasă.

CITESTE CONTINUAREA POVESTII PE B1.RO.

EVZMONDEN VA RECOMANDA 3 STIRI DE TOP:

Atenţie, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! Brigitte Năstase a fost BĂTUTĂ CRUNT: „M-a bătut până mi-a lăsat fisură pe craniu…”

RETETA ZILEI! Astazi, CINNAMON ROLLS, un desert PUFOS cu AROMA de TOAMNA-IARNA

Băiețelul asta mic este acum O VEDETĂ TV! Ghicește cine ar putea fi în această fotografie de colecție? GALERIE FOTO AMUZANTĂ


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X