Un celebru artist ne dezvăluie povestea fabuloasă care a dus la “SINGURATATEA SUCCESULUI”. Cel care a făcut furori cu piese celebre ca „Omul bun si pomul copt” sau „Iarba verde de acasa” s-a destăinuit din nou fanilor săi.

“SINGURATATEA SUCCESULUI. Doar cine a reușit să pătrundă cu muzica lui în ținerea de minte a publicului românesc, știe ca primul preț ce-l are de plătit, e singuratatea din interiorul breslei. Ea se manifestă prin îmbrățișări, câteva vorbe şi poze. Sunt cazuri chiar în care simţi aproape fizic solzi de pește pe tine după câte-o îmbrăţişare. Sau răcoarea unui șarpe la sân, își începe povestea Mircea Rusu.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Folkistul de 63 de ani a povestit fanilor săi unde duce succesul unui artist, iar cu această ocazie, Mircea Rusu le cere tuturor să-l sprijine pe Nicu Alifantis, reprezentantul României la Eu-songbook.

„E atât de omenească in fond invidia încât în timp te obișnuiești cu ea. Dar la fel cel puțin omenească e generozitatea. Ea picură binele în fiecare îmbrățișare, cuvânt sau poză. Nicu Alifantis a fost selectat cu “Ce bine că esti” , să fie printre potentialii șase reprezentati ai României în Eu-songbook. Pentru asta are nevoie de voturi cât mai multe. Intrati, zic , pe pagina lui , dragi colegi. Aflati despre ce e vorba şi procedati la vot”, este mesajul lui Mircea Rusu.

“Mi-ar fi plăcut să fiu eu”

“Da, mi-ar fi plăcut sa fiu eu, v-ar fi plăcut să fiţi voi. Dar este el. Să ne depășim micimile, orgolii si vanități deșarte si să ne bucurăm pentru el ca pentru noi. Doar așa se-ndură cerurile să ne facă posibili într-o autentică, reală, comuniune. Doar așa mai pot rodi cântece în noi. Să coagulam dară, să spulberam pustiul de ego pentru un bine mai larg și comun. Să nu ne simțim uneori ca niște case arse , ca niste vinovați, pentru simplu fapt al unei izbânzi. Poate ascensionam naibilui și noi umpicut. Să aibă un înțeles sufletesc fiecare poza, cuvânt, îmbrățișare. Si sa ne mândrim cu reușita lui. Dragă Nicu, iti sunt suporter necondiţionat şi-ţi ţin pumnii ca pentru mine!”, mai scrie Mircea Rusu.