evzmonden.ro Web analytics

Un CELEBRU ACTOR a fost acuzat că şi-a UCIS IUBITA, iar ACUM a aflat VERDICTUL judecatorilor

Un CELEBRU ACTOR a fost acuzat că şi-a UCIS IUBITA, iar ACUM a aflat VERDICTUL judecatorilor
Un CELEBRU ACTOR a fost acuzat că şi-a UCIS IUBITA, iar ACUM a aflat VERDICTUL judecatorilor

Instanța din California abilitată să judece cauza în care era implicat Jim Carrey a decis că actorul nu a jucat un rol în moartea regretatei lui iubite, Cathriona White. Figura de la Hollywood era acuzată că îi dăduse iubitei sale mai multe boli cu transmitere sexuală (BTS) și că, în plus, îi furnizase femeii medicamentele pe care aceasta le-a folosit pentru a se sinucide.

În proces, avocatul lui Jim Carrey a reușit să demonstreze că actorul nu îi dăduse nicio BTS. Reprezentantul actorului în instanță a arătat că White falsificase un test medical al unei prietene pentru a-l șantaja pe actor, în perioada în care cei doi nu formau un cuplu, scrie Daily Mail.

Se pare că White avea unele BTS înainte să îl cunoască pe Jim Carrey, dar falsificase rezultatele pentru a obține „milioane de dolari” de la actor.

Informația a ieșit la iveală după ce au fost descoperite mesaje între White și o prietenă de-a acesteia.

Mama înstrăinată a femeii cu care Jim Carrey se întâlnise, cu pauze, timp de 3 ani, și fostul soț al acesteia intentaseră procesul în vara anului trecut. White s-a sinucis în 2015, iar scrisoare pe care a lăsat-o în urmă îl acuza pe actor că a introdus-o între lume depravată și plină de droguri, dar și că î-ar fi dat herpes.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X