Un celebru actor din Romania si-a varsat amarul de Centenar! Mesaj DUR: „Romanie, imbatranesti vazand cu ochii. Ai fost o vaca buna de muls”

Un celebru actor din Romania si-a varsat amarul de Centenar! Mesaj DUR: „Romanie, imbatranesti vazand cu ochii. Ai fost o vaca buna de muls”
Un celebru actor din Romania si-a varsat amarul de Centenar! Mesaj DUR: "Romanie, imbatranesti vazand cu ochii. Ai fost o vaca buna de muls"

Un celebru actor din Romania si-a varsat amarul de Centenar! Mesaj DUR: „Romanie, imbatranesti vazand cu ochii. Ai fost o vaca buna de muls”.

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, George Burcea, sotul Andreei Balan, si-a varsat of-ul si a scris o postare in care isi exprima sentimentele sincere despre tara in care traieste.

„…Românie, îți spun cu mâna pe inimă că mi-aș lua tot ce am mai scump și aș zbura departe… foarte departe. Atât de departe, încât minciuna, golănia, trădarea, hoția să nu mă mai atingă în veci. M-aș mândri cu culorile tale, dar aș blama până la sânge „oamenii” slinoși, plini de ură, cu buzunarele cât sacii bunicii cu care merge la moară, cu vile precum studiourile de film internaționale, cu sute de cai putere în garaje, cu firme fantomă, cu conturi ascunse în insule îndepărtate și mai ales, dragă Românie, cu obraz gros, fără scrupule, fără milă de prezent și viitor, fără educație, fără informație, dar cu o nesimțire de invidiat.

Aș pleca, dar nu pot, căci nu am putere… mi-au luat-o sau poate nu am avut-o niciodată, căci a fost mereu la ei. Mai stau. Mai încerc. Mai muncesc. Într-o zi vor pleca și vor veni alții, iar eu sper că tânăra generație de conducători nu-și va bate joc de proprii copii. Și mai sper că nu i-au infestat pe toți cu virusul nesimțirii. N-o fi dracu’ așa de gol, nu? Hai să trăiești, Românie!

Ahh, app de trăit… îmi pare rău să ți-o spun, dar simt că te vei curața odată cu mine. Nu mai avem păduri, iar munții au început să cadă, lupii sunt veniți din import, urșii se duc la export, căprioarele rămân la ei ?, porcii din import (sufeream de orice, dar nu de lipsă porcilor), mieii din import, fructe din fabrici, o parte din bătrâni se curață pe paturi vechi de 1.000 de ani, altă parte se ciuntește la poala popii, bebelușii nici nu apucă să iasă din spitale, tinerii ard în locuri publice, o altă parte își strigă nemulțumirea în fața unei clădiri închise, iar tu, Românie, îmbătrânești văzând cu ochii… Iartă-mi expresia, dar ai fost o vacă bună de muls. Păcat de boii care au profitat de tine!……”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

 • Tu nu ai nici un pic de respect fata de cei ce si-au dat viata pentru Romania, aceasta tara sfintita care straluceste ca soarele fiind inbibata de sangele sfant al martirilor si eroilor necunoscuti.
  Sa nu iti iubesti tara inseamna ca esti handicapat dar sa vorbesti atat de mizerabil de tara ta nu poate insemna decat faptul ca esti foarte bonlav psihic si ai nevoie de ajutor urgent.
  Este plina tara de dusmani si hulitori si tu esti unul dintre ei. Ce cauti tu in ea ? Pasii tai pe acest pamant sfintit si gura ta urat mirositoare sunt in antiteza.
  Du-te, du-te cat mai departe !
  Romania este pentru cei ce o au mama , daca tu crezi ca mama ta este o vaca atunci practic marturisesti ca tu esti un bou, dar asta este problema ta, nu a romanilor ce isi iubesc tara si o poarta in inima sfanta.
  Comentariul meu nu ti se adreseaza tie nefericitule, ci tinerilor care citesc hula ta catre Romania, ca sa ia aminte si sa nu devina din oameni, boi ca tine, asa cum ai vrea tu sa-i manipulezi.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X