Un cântăreț îndrăgit de la noi, implicat într-un grav accident rutier. „Din când în când, lucrurile mai merg și rău…”

Un cântăreț îndrăgit de la noi, implicat într-un grav accident rutier. „Din când în când, lucrurile mai merg și rău…”
Un cântăreț îndrăgit de la noi, implicat într-un grav accident rutier. „Din când în când, lucrurile mai merg și rău...”
Autor:

Un cântăreț îndrăgit de la noi, implicat într-un grav accident rutiera din care a reușit să scape cu viață. Dorian Popa, artistul care a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața, a fost implicat într-un accident de mașină marți seară, scrie Wowbiz.

Dorian a povestit admiratorilor săi din mediul online despre accidente. Mai mult decât atât, artistul a fost supus etiloestului de către polițiști, rezultatul reieșind negativ.

„Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm”, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X