FANII sunt DEVASTAȚI! Un CÂNTĂREȚ celebru a fost INTERNAT DE URGENȚĂ, însă MEDICII au făcut TOT CE AU PUTUT

FANII sunt DEVASTAȚI! Un CÂNTĂREȚ celebru a fost INTERNAT DE URGENȚĂ, însă MEDICII au făcut TOT CE AU PUTUT
FANII sunt DEVASTAȚI! Un CÂNTĂREȚ celebru a fost INTERNAT DE URGENȚĂ, însă MEDICII au făcut TOT CE AU PUTUT
Autor:

FANII sunt DEVASTAȚI! Reamintim că John Michael Osbourne, cunoscut ca Ozzy Osbourne, a fost internat de urgență, săptămâna trecută, din cauza unor complicații apărute pe fondul gripei, iar acum starea de sănătate a cunoscutului artist s-a agravat.

Veștile proaste vin din partea medicilor, care au decis mutarea cântărețului în vârstă de 70 de ani pe secția de Terapie Intensivă. Surse din apropierea familiei au declarat pentru presa străină că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință.

„Prințul întunericului” nu răspunde foarte bine la medicație și vârsta înaintată cu siguranță ridică mari probleme. Alături de el se află și soția lui, Shannon, cât și cei doi copii, informează evz.ro.

Săptămâna trecută, soția artistului a anunțat pe un cont de socializare că soțul său, vocalistul și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbatha, a fost internat la un spital din sudul Californiei.

„Ozzy a fost internat din cauza unor complicaţii ale gripei. Medicii lui consideră că acesta este cel mai bun mod de a-şi reveni mai rapid”, a scris soția lui pe Twitter.

Artistul de 68 de ani a anunțat amânarea concertelor din turneul european din cauza unei infecii respiratorii: „Sunt devastat pentru că sunt nevoit să amân segmentul european al turneului meu. Pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare de la mână, acum, gripă şi bronşită. Vreau să prezint scuze fanilor care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei şi echipei mele, formaţiei Judas Priest, pentru că v-am dezamăgit. Oricum, promit că turneul cu Judas Priest va avea loc. Este reprogramat chiar acum începând cu luna septembrie. Încă o dată, mă scuz faţă de toată lumea”, a anunțat Ozzy Osbourne.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X