}

Dezvăluiri fără perdea. Un artist cunoscut a fost înșelat de nevastă: ”Eu am toate mesajele lor la mine în telefon…”

Dezvăluiri fără perdea. Un artist cunoscut a fost înșelat de nevastă: ”Eu am toate mesajele lor la mine în telefon…”
Dezvăluiri fără perdea. Un artist cunoscut a fost înșelat de nevastă: ”Eu am toate mesajele lor la mine în telefon...”
Autor:

Dezvăluiri fără perdea. Un artist cunoscut a fost înșelat de nevastă! Imediat după ce Carmen de la Salcia a făcut declarații explozive despre Culiță Sterp, artistul a făcut declarații incendiare despre fosta parteneră de viață a sa într-o emisiune de la Antena 1. El a aruncă bomba și a spus adevărul despre Carmen de la Sălciua și presupusul amant.

„Este prietenul meu, nu al ei, cum a declarat ea, că e prietenul nostru. Ulterior, ea s-a combinat cu el, care e prietenul (n.r. iubitul) ei de 5-6 luni de zile. Eu am toate mesajele lor la mine în telefon, pentru că am avut parola ei. Nu m-am dus niciodată cu mesajele alea, pentru că nu am vrut să o denigrez. I-a făcut și o piesă. Ei au trăit o iubire interzisă. Dacă ascultați versurile, e exact ce au trăit ei doi împreună. (…) Noi când ne-am despărțit, am zis că rămânem prieteni, ne salutăm, dar nici nu ne mai salutăm”, a spus Culiță Sterp, în exclusivitate pentru „Agenția VIP”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X