Un apropiat al fostului președinte face acuzații grave. Este incredibil ce spune despre Traian Băsescu: „Lua 1500 dolari…”

Radu Cristescu,  un apropiat al fostului președinte al României, face afirmații grave la adresa acestuia. Pe pagina sa de Facebook, Radu Cristescu a publicat un document semnat de generalul Iulian Vlad care arată că Traian Băsescu ar fi făcut parte dintr-o rețea operativă din Portul Constanța.

“Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1500 dolari SUA pentru subvenționarea rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată în document.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Traian Băsescu a făcut, joi, declarații explozive în legătură cu Securitatea, în cursul unei proceduri judecătorești.

„Nu am știut niciodată că mi s-a dat un nume conspurativ. Atunci când am dat acele date colonelul de acolo mi-a spus să scriu așa acolo. Eu nu am știut că contrainformațiile militare reprezintă Securitatea. După Revoluție am aflat că aceste contrainformații militare reprezintă, de fapt, Securitatea”, a declarat Băsescu”, citat de Stiripesurse.ro.

După declarațiile făcute de fostul președinte la proces, acest document făcut public de Radu Cristescu îl contrazice.

Iată ce a scris Radu Cristescu pe Facebook:

„Ce o fi asta??? După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.

-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.

Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?

Citiți documentul de mai jos!

Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a comentat Radu Cristescu.