Un adevărat miracol! Planta suculentă atât de apreciată în medicină care Andreea Raicu a prezentat-o mai jos va asigura un plus de gust și-ți va transforma porțiile de mâncare într-o doză magică de topire a grăsimii corporale.

Recunoscuta pentru proprietatile sale medicinale, Aloe vera este folosita in tratarea mai multor afectiuni, dar te poate ajuta si sa slabesti. Iata care sunt beneficiile si efectele sale secundare.

Aloe vera, planta suculenta atat de apreciata in medicina, folosita de regula pentru tratarea arsurilor si pentru intretinerea sanatatii pielii, poate fi folosita intr-o varietate de afectiuni.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

In ultimii ani, a devenit un ingredient pentru sucuri, suplimente naturale si bauturi dietetice recomandate pentru slabit.

Healthline prezinta beneficiile si efectele secundare ale aloe vera in lupta cu surplusul de greutate si cum poti sa o folosesti.

Accelereaza metabolismul
Sunt doua moduri in care poti folosi Aloe vera pentru a slabi. Prima posibilitate este prin imbunatatirea metabolismului. Unele studii au aratat ca Aloe vera poate stimula metabolismul, marind numarul de calorii pe care le arzi de-a lungul zilei.

Intr-un studiu care a durat 90 de zile, administrarea de gel cu aloe vera unor cobai cu o dieta bogata in grasimi a condus la reducerea grasimii acumulate prin cresterea numarului de calorii pe care ei le-au ars.

Alt studiu efectuat pe animale a aratat ca aloe vera are impact asupra metabolismului, grasimii si zaharului din corp, prevenind, totodata, formarea stratului de grasime din jurul taliei.

Este nevoie, totusi, de mai multe studii pentru a determina daca aloe vera poate oferi beneficii similare si in cazul oamenilor.

Ajuta la controlul glicemiei
Aloe vera poate imbunatati controlul glicemiei, contribuind la scaderea in greutate, arata Healthline.

Citește continuarea…