Umilință totală pentru Irina Rimes! Acuze dure din partea fanilor după duetul cu Minune

Umilință totală pentru Irina Rimes! După ce jurata de la Vocea României a cântat la un eveniment privat cu Adrian Minune, Irina Rimes a avut o reacție incredibilă la adresa celor care au criticat-o.

Cei doi artişti au fost invitață să cânte la o petrecere privată. Invitații au fost extrem de impresionați de interpretarea unică a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”, însă au primit critici extrem de dure din mediul virtual. Astfel încât, pe reţelele sociale au apărut, ulterior, îndrăgita cântăreață a fost blamată.

Citește și:

În acest sens, cântăreaţa a postat un mesaj pe o rețea de socializare. Ea a mărturisit că a fost o onoare să cânte alături de Adrian Minune şi mai mult de atât, în timp ce se bucura de moment, nu s-a temut nicio clipă că i se va putea pune eticheta de „,manelistă”, potrivit antenastars.ro.

„Eu respect orice fel de manifestare muzicală atâta timp cât interpretarea este de calitate. Muzică este despre emoție, nu despre categorii. De-ai fi tu salcie la mal’ este o piesă veche românească și face parte din identitatea națională a poporului, îmi face mare plăcere s-o cant ori de câte ori am ocazia. Am cântat cu plăcere această melodie cu Adrian , la invitația acestuia, fără prejudecăți, fără ezitări din perspectiva că cineva ar putea să mă numească manelistă. Văd în Adrian un muzician excelent și pot să fac abstracție de orice atunci când e vorba de talent”, a declarat Irina Rimes.