Umilință totală pentru Abi Talent marca Mircea Badea. Un personaj apărut de niciunde agită lumea mondenă dâmbovițeană. Scandalul momentului dintre Abi Talent și Alex Velea a atras atenția tuturor, despre care evzmonden.ro a scris pe larg, iar unul dintre personajele care s-a grăbit să-i aducă „regelui României” câteva vorbe grele a fost chiar Mircea Badea.

Mircea Badea, imediat după ce a primit un mesaj în direct chiar de la Abi Talent, a vrut să-i transmită fenomenului trap care a rupt Youtube-ul în două câteva vorbe. Mai exact, Mircea Badea a declarat că nu auzise de Abi Talent și, mai mult de atât, în lumea lui, acest Abi nu există deloc.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Mircea Badea nu a uitat nici de întâlnirea pe  care Abi Talent a avut-o recent cu celebra Anamaria Prodan și nici nu s-a ferit să-și expună părerea.

Știm cu toții că Abi Talent a avut o întâlnire recentă cu Anamaria Prodan și atât el, cât și celebra impresară au postat pe conturile lor de Instagram mai multe imagini și clipuri video pentru urmăritorii lor. Cu siguranță această întâlnire nu a rămas neobservată, căci Mircea Badea a ținut să puncteze, în discursul său, câte ceva și despre acest lucru. Cu o notă de ironie, Mircea Badea i-a dat umilință totală lui Abi Talent, spunând, în cel mai dur mod cu putință, că nimic nu se întâmplă fără acest personaj, în România.

„Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. În lumea mea, Abi Talent nu exista, adică eu nu știam că există. Am aflat absolut întâmplător. A făcut el nu știu ce clip, foarte misogin desigur, cu Gucci și cu Versace și ceva. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea și cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. Dup-aia am văzut că Abi Talent a ieșit la masă cu Anamaria Prodan, care Anamaria Prodan i-a arătat lui Abi Talent ceasul cu diamante primit de la Reghe. Așa ceva? (…) Am impresia că Abi Talent e toată treaba. Nimic nu se întâmplă fără Abi Talent în România”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3