Uluitor! S-a aflat cât a câștigat Ștefan Bănică Jr. la Pro TV. Uite ce salariu a încasat artistul. Suma este fabuloasă

Uluitor! S-a aflat cât a câștigat Ștefan Bănică Jr. la Pro TV.  Uite ce salariu a încasat artistul. Suma este fabuloasă
Uluitor! S-a aflat cât a câștigat Ștefan Bănică Jr. la Pro TV. Uite ce salariu a încasat artistul. Suma este fabuloasă
Autor:
Uluitor! Pe langa sumele colosale pe care le câștiga de pe urma concertelor, se pare că Ștefan Bănică Jr. a încasat mulți bani și de la postul de televiziune Pro TV. Suma încasată de artist la o emisiune TV este colosală.

Se pare că Ștefan Bănică Jr, în vârstă de 50 ani, a câștigat 25.000 de euro pe fiecare ediție ca jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”. Așadar, în cele 14 sezoane ale showu-lui, Bănică a încasat 4,2 milioane de euro, potrivit Libertatea.ro

Bani nu au fost câștigați fără rost. Emisiunea „Dansez pentru tine” a făcut un rating uriaș și ajungând pe locul al doilea în topul celor mai costisitoare emisiuni de la Pro Tv.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • categoric ca poporul ala imbecilizat si plini de puberi istoviti isi merita soarta. daca pentru o facatura ca asta care cinta despre ghiuvete si vete furind de pe la elvis ca deh nici asta nu e cunoscut in tara ca daca am vorbi de floyd sau cactus sau zep , purle deja ar crede ca ii injuri de mama acest banica este absolut magnific. nu conteaza ca este penibil ca se da cocos cu voce de barbat el fiind biscuite in dunga pentru ca stie sa faca banul cu prostii. va garantez ca daca vine din nou roger waters ceea ce nu cred banica cintind in paralel ar face mai multi bani. singurul care il poate depasi este florin salam. asta ati dorit sa fiti asta veti fi . ati ramas acolo in tara voi cu voi insiva. somn usor popor roman!

  • Asa este sa iti dea Dumnezeu sanatate! Au înnebunit poporul cu tot felul de neaveniți, si promoveaza non valuarea. Am fost sportiv, nu stiu cat de mare a fost performanță mea , însă am apărat si reprezentat cu demnitate culorile drapelului tricolor si azi am peste 40 ani si un asa gust amar de tot ceea ce se întâmplă în țara asta….

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X