Uluitor! Descoperă cine este persoana care a avut „interzis” la nunta fiicei lui Becali

Socrii mari
Uluitor! Descoperă cine este persoana care a avut „interzis” la nunta fiicei lui Becali
Autor:

Uluitor! Descoperă cine este persoana care a avut „interzis” la nunta fiicei lui Becali! Femeia nu a fost invitată la nunta anului. În schimb fostul ei soț s-a afișat la brațul unei tinere provocatoare.

Uluitor! Este vorba despre Alina, fosta parteneră de viață a nepotului lui Becali. Femeia nu a fost invitată la nunta Teodorei. În schimb fostul ei soț, Vasile, a fost prezent la eveniment alături de o tânără extrem de frumoasă.

Alina Geambazi este o femeie foarte frumoasă. Ea se mândrește o cu un trup de invidiat. Frumoasă şi elegantă, blondina renegată de Gigi Becali nu are cum să treacă neobservată.

După ce s-a despărțit de Vasile Geambazi, Alina a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Supranumită și „Regina luxului”, Alina a absentat de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Asta pentru că patronul de la FCSB  i-ar fi dat „interzis” la Palatul Snagov.

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, în primăvara acestui an, cu care are doi copii. Cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace.

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. Acesta a cedat unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni.

Este uluitor! Nepotul latifundiarului din Pipera și-a făcut apariția la nunta Theodorei alături de o puștoaică extrem de frumoasă, care a fost și domnișoară de onoare. Aceasta ar fi chiar nepoata lui Vasile. El este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi, informează cancan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X