Potrivit unor mărturii istorice, Cleopatra ar fi fost prima femeie care a folosit un vibrator. Seducătoarea regină a Egiptului ar fi umplut o tărtăcuţă cu albine furioase pentru a se linişti în nopţile lungi în care nu avea parte de căldura unui bărbat.      

Povestea spune că regina egiptului a avut idee originală care a dus la crearea primul vibrator: o tărtăcuță goală plină de albine furioase. Dacă așa au stat lucrurile în realitate sau este doar o legendă nu vom ști niciodată, scrie gizmodo.com.

Inițial, vibratorul a fost folosit în scop medicinal. Cu ajutorul acestuia, femeile scăpau de dureri de cap, stres și isterie.

Citește și: Politica internationala este in doliu! A murit fostul Presedinte

Pentru a le vindeca aceste probleme, medicii stimulau vaginul manual până ce acestea ajungeau la orgasm. Și pentru că asta era o activitae obositoare, doctorul George Taylor a inventat în anul 1869 primul vibrator cu aburi alimentat pe cărbuni numit “Manipulatorul”. Acesta era, de fapt, o masă motorizată cu o gaură.

Unsprezece ani mai tarziu, a apărut vibratorului electric.

La fel de dorit de femeie a fost și modelul Hamilton Beach Type A. Acesta era dotat cu mai multe capete pe care femeile le puteau schimba. Apoi a apărut vibratorul cu aer comprimat Detwiller.

Și vibratorul Hitachi, scos de compania japoneză pe piață în anii ’60 și reintrodus drept “Bagheta Magică” în 1970, a făcut furori printre femei.