Au aparut ultimele imagini cu Cristina Topescu! Fotografiile au fost realizate de Craciun, cand a patrecut impreuna cu o buna prietena.

Acestea sunt ultimele imagini în care apare regretata jurnalistă Cristina Țopescu. Aceasta a fost găsită moartă în casă duminică.

Jurnalista nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, iar ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de o prietenă apropiată, alături de care a petrecut Crăciunul.

Prietena alături de care Cristina Țopescu și-a petrecut Crăciunul este persoana care îi administrază pagina de Facebook și tot ea a fost cea care a sunat la 112. Aceasta a postat mai multe imagine cu jurnalista, din ultima seară petrecută împreună și le-a însoțit de un mesaj dur. „Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU. Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, spunea mesajul postat.

Citește și: Imagine fierbinte cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubit! Este o amenințare...

Potrivit ultimelor informații, jurnalista nu a făcut infarct așa cum s-a crezut inițial, ci ar fi avut o comoție cerebrală. În urma primelor investigații s-a arătat că inima nu i-a fost afectată.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, în hainele în care dormea și era acoperită cu o plapumă. Se crede că moartea a survenit în somn. Aceasta era singură în casă, scrie Cancan.