Aseară au apărut informații în presa olandeză legate de ultimele clipe din viața cetățeanului olandez suspectat de pedofilie și de crima oribilă săvârșită într-o comună din România.

Ceea ce se știe este că cetățeanul olandez Johannes Visscher se afla într-o mașină care gonea pe șosea, în apropierea localității olandeze Cuijk, din zona Escharen, Brabant.

În acel moment, spun martorii, conform site-ului Gelderlander, s-a auzit o bubuitură puternică. Avusese loc impactul între mașina condusă de suspect și un camion, în urma acestui accident – sau poate incident, dacă se va dovedi că individul a vrut să-și pună capăt zilelor – cel bănuit că a ucis-o pe fetița de 11 ani încheindu-și el însuși socotelile cu propria viață.

Citește și: What's Up, prima reactie dupa scandalul in care a fost implicat: "Macar am vazut cine imi este alaturi sincer"

Un alt aspect deosebit de important, relatat tot de martori, este că mașina suspectului era urmărită de o mașină a Poliției olandeze.

Așadar, dacă nu ar fi avut loc accidentul – sau incidentul – suspectul ar fi fost, cel mai probabil, reținut de autoritățile olandeze.

Pe de altă parte, autoritățile din Olanda susțin că nicio mașină a Poliției nu era pe urmele suspectului.

Cu toate astea, arată sursa citată, un martor, mai precis o femeie, a declarat pentru jurnaliștii olandezi că a vrut să sune la Poliție, imediat după impactul fatal între mașină și camion, dar a aflat că Poliția era deja la fața locului.

„Am vrut doar să sun la 112, dar mi s-a spus că nu e nevoie să fac asta, pentru că deja sunt cei de la Poliție acolo”, a spus femeia, care a dorit să-și păstreze anonimatul.