Ultima provocare în materie de slăbit! Uite la ce alimente să renunți de astăzi dacă vrei să slăbești. Un celebru specialist în nutriție a divulgat secretul. De fapt este o provocare pentru cei care vor să aibă o siluetă de invidiat.

Valentin Vasile, specialistul în nutriție pentru slăbit, a lansat, în cartea sa, care l-a consacrat, o provocare pentru cei care vor să slăbească începând chiar de astăzi.

Ultima provocare în materie de slăbit! Te provoc ca de astăzi să renunți la făinoase…

“Te provoc ca de astăzi să renunți la făinoase și la dulciuri, la prăjeli, sosuri și mâncăruri excesiv de grase” a scris Valentin Vasile, în cartea sa.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Valentin  spune că trebuie să-ți construiești meniul din “legume și fructe proaspete, carne, pește și lactate slabe, oleaginoase”.

Pentru o schimbare spectaculoasă, renunță să mai mănânci alimente bogate în sediu (chipsuri, covrigei, mezeluri, șuncă, pastramă, afumături, pastă de tomate, murături), băuturi bogate în zahăr (sucuri din comerț, energizante), mâncăruri procesate (fast food, semipreparate, dulciuri, crenvurști, mezeluri),

Mai mult, 30 de minute de mișcare pe zi sunt esențiale.

Valentin Vasile spune că vei avea rezultate rapide dacă faci aceste schimbări în stilul tău de viață, nu va fi nevoie să ții diete. Peste câteva luni, când te vei privi în oglindă, vei descoperi o persoană complet schimbată, ca fizic, stil de viață, nivel de stres și oboseală, pentru că vei hrăni organismul, nu-l vei otrăvi, potrivit dcnews.ro.