Ultima oră! Reacția Antoniei după criticile aduse de oameni: „Mă deranjează când lumea…”

Ultima oră! Reacția Antoniei după criticile aduse de oameni: „Mă deranjează când lumea…”
Ultima oră! Reacția Antoniei după criticile aduse de oameni: „Mă deranjează când lumea...”
Autor:

În ultima perioadă, Antoniei i s-au adus tot felul de critici, însă vorbele aruncate în vânt despre familia ei o deranjează cel mai tare pe îndrăgita cântăreață.

Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Antonia a vorbit sincer despre ceea ce o deranjează cel mai mult: „Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite”, a spus Antonia, la „Răi, da buni”.

Reamintim că iubita lui Alex Velea se află în proces de divorț cu soțul său, iar Ioan Todan, avocatul acesteia, a declarat că mai este foarte puțin până când Antonia va fi o femeie liberă.

De mai bine de cinci ani, Antonia încearcă să divorțeze de Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale, Maia, însă avocatul artistei a anunțat că mai are un singur termen, în Italia, iar procesul se va încheia.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a declarat Ioan Todan, reprezentantul legal al vedetei în procesul de divorț,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X