evzmonden.ro Web analytics

ULTIMĂ ORĂ: Lovitură dură pentru Marcel Toader! Afaceristul A PRIMIT ORDIN DE EVACUARE

ULTIMĂ ORĂ: Lovitură dură pentru Marcel Toader! Afaceristul A PRIMIT ORDIN DE EVACUARE
ULTIMĂ ORĂ: Lovitură dură pentru Marcel Toader! Afaceristul A PRIMIT ORDIN DE EVACUARE
ULTIMĂ ORĂ: Lovitură dură pentru Marcel Toader! Veștile proaste vin din nou pentru Marcel Toader, pentru că fostul soț al Mariei Constantin tocmai a aflat că trebuie să părăsească apartamentul în care locuiește, totul din cauza unor datorii acumulate.

„Marcel Toader trăiește ultimele zile în apartamentul conjugal în care și-a consumat iubirile mondene. După ce a pierdut procesul pentru neplata întreținerii, aproximativ 40.000 lei, fostul sportiv este somat acum să elibereze imobilul.

Casa lui Marcel Toader va fi scoasă la vânzare, nu de proprietar, ci de asociația de locatari. Afaceristul este somat să părăsească în termen de 30 de zile apartamentul, iar imobilul ar putea fi scos la licitație în urma executării silite. Asta pentru că asociația de proprietari a blocului l-a dat în judecată pentru neplata întreținerii, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită”, scrie Cancan.

Marcel Toader n-a mai plătit întreținerea de vreo patru ani și a acumulat datorii de peste 35.000 lei. Cu tot cu penalizări, suma s-a rotunjit la mai mult de 40.000 de lei. În acești ani, afaceristul susține că a investit în apartament cât ar fi trebuit să achite la întreținere.

„În 2014 ne-am apucat să-l renovăm, am investit în el vreo 10 mii euro. Banii nu provin doar din cântările Mariei pentru că la vremea respectivă nu avea la fel de multe cântări. Banii proveneau din anumite terenuri pe care le-am avut eu, chiar și persoanele care l-au renovat pot spune cine le-a plătit.

Ea a ales tapetul, am fost într-o locație unde oamenii îl aduceau din Italia, l-am negociat, eu le-am plătit pe toate pentru că ea nu avea venituri atât cât să investească bani într-un apartament. În living, am schimbat tot ce înseamnă tapet. Am rașchetat parchetul și am cumpărat o canapea nouă, foarte mare că ne-am gândit că dacă avem o familie mare să avem unde să-i culcăm. Șifonierele din living și televizorul le-am schimbat, pe celălalt l-am dat fratelui meu. Am dat pe el vreo șase mii lei. Fotoliul l-am cumpărat eu, canapeaua eu, covorul eu, instalația de lumini eu. O să vin cu probe și dovezi că eu am avut bani când Maria a venit în casa asta”, a spus Marcel Toader

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X