Incendiu puternic la un depozit din Afumați. O construcție care acoperă aproximativ 4.000 de metri pătrați a fost în totalitate cuprinsă de flăcări violente. Până la această oră, incendiul nu a fost stins.

Echipele monitorizează permanent substanţele toxice degajate – a declarat cu puţin timp în urmă pentru Radio România Actualităţi, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Toma Bogdan: „Vorbim de o hală cu o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătraţi. Incendiul este generalizat, cu flacără deschisă şi cu degajări foarte mari de fum. Peste 150 de colegi pompieri intervin în aceste momente pentru lichidarea incendiului, ajutaţi de 25 de autospeciale de stingere cu apă şi spumă, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Citește și: Alertă generală! Studiul care anunță problemele grave cu care se confruntă România

Avem prezente şi echipaje /…/ care efectuează măsurători cu privire la substanţele toxice ce s-ar putea degaja. Ţinând cont de faptul că vorbim de materiale plastice care sunt depozitate în acest depozit s-a luat măsura de a se monitoriza permanent substanţele toxice degajate.

Din fericire în acest moment nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”.