Deși a fost extrem de vocal de când s-a înscris în politică, iar în ultima vreme poza chiar într-un fel de dizident în propriul partid, strategia sa n-a avut succes.

Concret, eșecul s-a văzut la electorat, acolo unde ar fi trebuit să strângă semnăturile pentru candidatura sa la prezidențiale.

Vorbim așadar de Liviu Pleșoianu, binecunoscut de la o serie de talk-show-uri politice televizate. Numai că una se întâmplă în fața camerelor de luat vederi, unde ratingul poate fi mare, e drept, și cu totul altceva în realitatea străzii.

Plus de asta, Liviu n-a avut mașinăria de partid în spate, care să-i susțină demersul.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Ca atare, Liviu Pleșoianu, membru al PSD, unul dintre cei care au dorit să candideze la prezidențiale din partea acestei formațiuni, dar a fost respins, și-a anunțat azi eșecul în strângerea semnăturilor, în cazul de față pentru a candida independent, evident.

„În ce mă priveşte, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real!

Nu, nu sunt suficiente, deşi sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea…

Apoi, voi hotărî ce fac mai departe.

Le mulţumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut şi cred în drumul omului liber!”, a scris Liviu Pleșoianu pe propria pagină de socializare.