Ultima ora! Din pacate, inca o VESTE TRISTA. Anuntul facut ACUM despre Dan Ciotoi

Ultima ora! Din pacate, inca o VESTE TRISTA. Anuntul facut ACUM despre Dan Ciotoi
Ultima ora! Din pacate, inca o VESTE TRISTA. Anuntul facut ACUM despre Dan Ciotoi

Dupa ce a ajuns la spital, Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a fost operat de urgenta la hotararea medicilor. Din pacate, artistul, in varsta de 61 de ani, a primit un diagnostic cumplit.

In urma investigatiilor, cantaretului i-a fost descoperita o tumora la glanda parotida si a fost necesar sa se opereze imediat. Dupa spusele medicilor, Dan Ciotoi este suspect de cancer, asadar a fost nevoit sa isi amane proiectele din urmatoarea perioada.

„Pana maine nu stiu, trebuie sa primesc ecografiile. In prima faza, au spus ca e de natura benigna, ca e foarte bine conturat. Glanda parotida, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. In timpul operatiei se ia proba si apoi se afla natura cancerului. Nu am simtit nimic, nu e dureros. Am simtit ceva care a crescut treptat de un an si am fost sa-mi fac control. Nu am nimic altceva”

a declarat Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Soc in lumea mondena! I-a spart DINTII. O celebra CANTAREATA a ajuns de URGENTA la SPITAL

Florin Piersic, ABSENT la inmormantarea Stelei Popescu. Indragitul actor a explicat MOTIVUL pentru care NU a putut sa o conduca pe „Regina Zambetelor” pe ULTIMUL DRUM

Si-a omorat VIOLATORUL cand avea 13 ani, a facut puscarie 13 ani, iar ACUM se cere ELIBERAREA ei

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X