Ultima ora! Petre Geambasu a ajuns de urgenta la spital, iar medicii se straduiesc sa ii amelioreze starea de sanatate, dupa ce problemele sale s-au agravat.

Potrivit StirileKandalD.ro, apropiatii lui Petre Geambasu sustin ca artistul ar avea probleme serioase in urma unei crize de discopatie.

Ultima ora! Petre Geambasu a fost internat de urgenta

Pentru ca are si probleme cu inima, starea maestrului Petre Geambasu s-a agravat, asa ca a fost transportat de urgenta la spital.

Sotia lui Petre Geambasu, Cristina, se roaga neincetat insanatosirea partenerului sau de viata, informeaza sursa mai sus mentionata.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Reamintim ca Paul Geambasu a trecut prin momente cumplite anul acesta, cand a lovit un copil cu masina. Din fericire, totul s-a terminat cu mine si artistul a scapat de un mare necaz.

O pisicuţă neagră m-a salvat de la un posibil mare necaz

„O pisicuţă neagră m-a salvat de la un posibil mare necaz. Mă refer la ştirile din ultimele zile privitor la impactul maşinii mele cu un copilaş de cca. 5 ani de pe strada mea. Conduceam cu maşina pe cineva, până la capătul strazii pe care locuiesc.

Strada are cca. 150 m. Aproape de capătul străzii locuieşte un vecin care are o mulţime de pisici (multe, de ordinul zecilor). Am observat o pisicuţă neagră întinsă chiar în mijlocul străzii. Am claxonat scurt, dar nu s-a deranjat.

Daca nu era acea pisicuţă din mijlocul drumului, desfăşurarea lucrurilor ar fi fost alta.

Exact în acel moment de după o maşină parcată pe partea stângă a ţâşnit un copilaş ce voia să traverseze la fraţiorul lui care se afla pe celalalt trotuar. Normal, am frânat brusc şi datorită lipsei de viteză, maşina s-a oprit în următorii 2 m. Cu toate astea am atins copilaşul la modul de împingere, ci in niciun caz lovitură.

De altfel, copilul nu are nicio lovitură, doar câteva zgârieturi pe faţă, de la asfalt. Desigur au urmat „procedurile”, adică 112 cu echipaj de Poliţie, Salvare etc. S-au făcut măsuratori, proba alcool-test care a ieşit negativ. S-a completat un Proces verbal şi dat fiind că nimic nu s-a întamplat, mi-am primit actele si totul s-a încheiat.

Fără îndoială, daca nu era acea pisicuţă din mijlocul drumului, desfăşurarea lucrurilor ar fi fost alta. Slavă Domnului ! Pisicuţa neagră ne-a adus noroc, mie şi copilaşului”, scria Petre Geambasu pe internet.