evzmonden.ro Web analytics

Ultimă oră! Anunţul ŞOC a devenit VIRAL pe reţelele de socializare: “Ionela Prodan a MURIT!”

Ultimă oră! Anunţul ŞOC a devenit VIRAL pe reţelele de socializare: “Ionela Prodan a MURIT!”
Ultimă oră! Anunţul ŞOC a devenit VIRAL pe reţelele de socializare: "Ionela Prodan a MURIT!"

O știre cu adevărat șocantă a circulat în cursul zilei de luni pe rețelele de socializare. Este vorba despre un fake news cu titlul TRAGEDIE! IONELA PRODAN S-A STINS DIN VIAȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE LA VÂRSTA DE 70 DE ANI”. 

Pe fondul problemelor de sănătate ale artistei, știrea s-a viralizat în mediul virtual. Se pare că autorul a publicat și un mesaj care a fost atribuit fiicei artistei, Anamaria Prodan-Reghecampf, care ar fi spus: “Trecători prin viață, de necrezut cum trece timpul, de necrezut că noi îmbătrânim, aș da orice, dar n-am putere în viață să mai zabovim un pic… dar, ce să faci?

Așa a fost să fie în viață să intrăm un pic, sa trecem prin ea cu demnitate și să ieșim, încet, pe rând. Îmi iubesc viaţa. Îmi iubesc mama, vei rămâne mereu în inima mea, dragă mamă.” Evident, acest mesaj nu a fost distribuit de către Anamaria Prodan-Reghecampf.

Totodată, textul știrii care se vrea a fi reală este plin de greșeli gramaticale. Cu toate acestea, au fost persoane care au considerat că informația este adevărată și au distribuit-o pe Facebook, scrie DCNews.ro.

Ionela Prodan și-a speriat toți fanii atunci când, în luna ianuarie, a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme cardiace. Între timp, interpreta de muzică populară a fost externată, iar starea ei e mai bună.

Totuși, Anamaria, fiica sa, a decis să își ducă mama în SUA, unde urmează să fie consultată de mai mulți specialiști. „În scurt timp, cântăreața va pleca spre Vegas.

Acolo, ea va avea parte de liniște și va evita să dea explicații despre problemele de sănătate. Dacă va fi nevoie, va face un control și va fi consultată și de specialiștii din SUA”, au spus apropiații familiei Prodan, conform Wowbiz.ro.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X