evzmonden.ro Web analytics

Ultima dorință a IONELEI PRODAN: “Eu o să mă prăpădesc, dar vreau să…”

Ultima dorință a IONELEI PRODAN: “Eu o să mă prăpădesc, dar vreau să…”
Ultima dorință a IONELEI PRODAN: “Eu o să mă prăpădesc, dar vreau să...”

Ultima dorință a IONELEI PRODAN. Regretata Ionela Prodan s-a stins din viață luna trecută la spitalul Elias din Capitală, iar politicianului Codrin Ștefănescu a dezvăluit cu puțin timp înainte de a muri, ce și-a dorit mama Anamariei Prodan să primească de la statul român.

Politicianul Codrin Ștefănescu, în vârstă de 49 de ani, a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, că artista a purtat o conversație cu el atunci când a avut un moment de luciditate, înainte să intre în comă.

„Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital și am vorbit”, a declarat acesta. Ultima dorință a artistei a fost să primească o diplomă care să-i ateste toată cariera din domeniul muzicii folclorice. „Spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea”, a fost rugămintea Ionelei Prodan, potrivit click.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X