Uite cine o va înlocui pe Simona Gherghe la ”Acces Direct”. Crezi că va avea același succes?

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

Așadar, misiunea Simonei Gherghe s-a încheiat, iar în locul său revine pe micile ecrane, din această toamnă, Mirela Vaida, după o perioadă în care şi-a dedicat timpul creşterii celor trei copii ai săi.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregătită şi îmi doream de ceva timp să mă întorc la viaţa profesională, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferă!, a spus Mirela Vaida.

vedeta TV a mai precizat că, de când a primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, a lucrat deja alături de echipa sa la câteva schimbãri de conţinut.

„Cunosc echipa, ştiu provocările şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţa socială, iubesc performanţa şi mă împlineşte munca în echipă!”, a încheiat Mirela Vaida.