Uite ce vedetă TV a ales să părăsească emisiunea Românii au talent. Decizia a fost luată

Uite ce vedetă TV a ales să părăsească emisiunea Românii au talent. Decizia a fost luată
Uite ce vedetă TV a ales să părăsească emisiunea Românii au talent. Decizia a fost luată
Autor:

Sezonul trecut, Mihaela Rădulescu era nerăbdătoare să revină pe micile ecrane alături de colegii săi jurați Andra Măruță și Florin Călinescu, într-un nou sezon al show-ului „Românii au talent”, iar acum diva de la Monaco și-a anunțat admiratorii pe un cont de socializare că nu va mai continua colaborarea cu show-ul de talente.

În 2014, după plecarea lui Mihai Petre, Mihaela Rădulescu a intrat ca jurat în emisiunea TV„Românii au talent”, iar acum vedeta a anunțat că iese din show-ul care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011.

Mihaela Rădulescu a menționat pe contul personal de socializare că nu va mai continua colaborarea cu show-ul de talente de la Pro Tv, în care a fost jurat timp de trei sezoane, din motive personale:

„Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”, a scris  Mihaela Radulescu pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X