Uite de ce unele femei evita barbatii! Te afli printre ele?

Uite de ce unele femei evita barbatii! Te afli printre ele?
Uite de ce unele femei evita barbatii! Te afli printre ele?

Daca te intrebi deseori de ce nu reusesti sa atragi barbati, desi esti cat se poate de sexy, venim sa iti aratam o serie de motive pentru care masculii stau departe de tine.

Pentru a te ajuta sa nu il sperii, iti aratam care sunt cele 6 tipuri de femei pe care barbatii le evita dupa prima intalnire:

Romantica

Daca ii povestesti la prima intalnire despre visele tale cu flori, poienite, ursuleti si ciocolata, fara sa-l lasi sa inteleaga ca esti si o adevarata fiara in pat, vei fi categorisita drept „doar o posibila amica”. Asta nu inseamna ca nu va incerca sa se culce cu tine, dar o va face doar pentru palmares. Asa ca lasa povestile de fetita inocenta si arata-i ca esti femeie!

Inteligenta
Barbatul este prin definitie „cel mai bun” in propria sa conceptie, la orice capitol. Daca tii mortisi sa ii demonstrezi ca esti mai inteligenta, nu faci decat sa-l inhibi si sa pierzi o eventuala partida buna. Lasa-l sa inteleaga singur ca esti desteapta ca apoi sa se mandreasca cu tine. Nu uita: la prima intalnire, nu vrea sa faca dragoste cu creierul tau!
Continuarea pe Lyla.ro

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X