Uite ce film a obţinut premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2015

Uite ce film a obţinut premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2015
Uite ce film a obţinut premiul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes 2015
Autor:

Lungmetrajul „Dheepan”, regizat de francez Jacques Audiard a câştigat marele trofeu Palme d’Or la Festivalului Internaţional de Film de la Cannes 2015.

Anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes au participat 19 lungmetraje, printre care se numără şi Jacques Audiard, dar şi Gus Van Sant, Matteo Garrone şi Paolo Sorrentino, etc.

Pelicula „Dheepan”, cu Vincent Rottiers şi Marc Zinga, în rolurile principale, pune în valoare povestea impresionantă a unui refugiat tamil care ajunge să trăiască în Franța. Dheepan este un Tigru tamil din Sri Lanka. Cum înfrângerea e aproape, Dheepan se hotărăşte să fugă împreună o femeie şi o fetiţă pe care nu o cunoaşte. Acesta speră că, părând o familie, vor putea obţine azil politic în Europa. Cei trei ajung la Paris, Dheepan îşi găseşte o slujbă. „Familia” speră la o viaţă nouă, însă violenţele din cartier îi redeschid rănile războiului pe care şi le dorea cicatrizate. Așadar, Dheepan luptă acum pentru noua lui „familie”, conform libertatea.ro.

Trailer-ul filmului „Dheepan”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X